Vorbim despre soluţii

Cum să îţi creşti vânzările. Cum să reduci costurile. Cum să îţi dezvolţi afacerea prin inovaţie. Cum să iei decizii mai bune. Cum să faci ca afacerea să performeze.

Andreea Lupea

Managing Partner
o scurtă biografie profesională
andreea@retailhouse.ro


Orice business de retail este unic în felul său şi depinde de o serie de factori: locaţie, clienţi, furnizori etc.

Un suport solid din partea unei firme de consultanţă poate contribui în mod eficient la înţelegerea experienţei, mediului de afaceri şi culturii locale. Este important să acţionezi întotdeauna cu un pas înaintea competitorilor, iată de ce, pe lângă serviciile noastre de consultanţă şi outsource, oferim şi o paletă largă de traininguri şi pregătire dedicată pentru angajaţi.
Dorim să oferim clienţilor noştri astăzi ideile pe care competiţia are de gând să le implementeze mâine.

Adriana Piţa

Partener Strategic
o scurtă biografie profesională
adriana@retailhouse.ro


Comunicarea creativă, arta de a-ţi atrage publicul

Expertiza noastră în comunicare creativă, combinată cu gândirea contemporană oferă servicii de PR eficiente şi transparente pentru clienţii noştri indiferent de sectorul în care aceştia activează. Ce ne diferenţiază în sectorul nostru de activitate este capacitatea de a dezvolta o relaţie pozitivă şi convingătoare pentru clienţi în relaţia cu publicul lor cu intenţia specifică însă de a contribui la dezvoltarea afacerii acestora.

Care este secretul unui bun manager? Abilitatea de a acţiona la timp! Care este secretul unor companii de succes? Sinergia echipei şi managerii care îşi cunosc rolul şi atribuţiile.

Ştefan Rucanu

Director Marketing & Partener
o scurtă biografie profesională
stefan@retailhouse.ro


Să fii creativ nu este suficient, trebuie să obţii rezultate prin creativitate.

Sursa unei creşteri sănătoase a afacerii o reprezintă clienţii. Avem expertiza necesară să oferim clienţilor noştri, companii locale şi multinaţionale, toate instrumentele pentru consolidarea reputaţiei şi creşterea valorii de brand, combinând în mod optim cunoaşterea în profunzime a psihologiei clientului şi a comportamentului de consum cu experienţa noastră de marketing din practica de zi cu zi.

Nu rămâneţi blocaţi într-un proces sau o activitate pentru totdeauna. Aveţi curajul să încercaţi şi alte lucruri noi.

Anca Vizireanu

Partener Strategic
o scurtă biografie profesională
anca@retailhouse.ro


De ce să lucraţi cu noi? Pentru că suntem profesionişti cu o experienţă îndelungată de business în mediul competitiv.

Nu furnizăm doar consultanţă strategică, ne mândrim că avem capacitatea de a oferi soluţii intergate care asigură rezultate excepţionale, depăşesc aşteptările şi consolidează un parteneriat pe termen lung cu clienţii noştri într-o manieră eficientă şi profitabilă pentru ambele părţi.

Aflaţi cât de repede lucruri pe care le schimbaţi azi pot creşte afacerea mâine.

Filosofia noastră de business

Credem în INOVAŢIE ca fiind un adevărat motor pentru un business modern. Soluţiile oferite de noi sunt testate, iar echipa noastră vă oferă soluţii complete printr-o abordare integrală a procesului de business.

  • Strategia de business100%
  • Abordarea clientului100%
  • Operational Planning100%
  • Poziţionare de Marketing100%

Creăm oportunităţi pentru fiecare