Contează ce fel de apă bem?

tine-ti-magazinul-sub-control
Andreea Lupea la Progresiv Interactiv
21 august 2015
lightbulblitup
Prin inovaţie către profit
2 septembrie 2015

Contează ce fel de apă bem?

10-motive-sa-bem-apa

Cea mai importantă componentă a dietei noastre zilnice este apa de băut.

 

Apa este o sursă de neînlocuit şi zilnic avem nevoie de ea în cantitate şi la o calitate corespunzătoare. Corpul uman este format din 70% apă şi nu are rezerve din care să îşi tragă această resursă, aşa că trebuie să bem apă. În fiecare zi se pierd doi litri şi jumătate de lichid care trebuie să fie inlocuiţi. În caz de urgenţă, o fiinţă umană poate supravieţui câteva săptămâni fără mâncare, dar doar câteva zile fără apă. Prin urmare apa e vitală.

Dar oare apa pe care o bem este sigură? Avem foarte puţine informaţii despre calitatea apei potabile din reţeaua de distribuţie naţională. Majoritatea întrebărilor se referă la cantitatea de substanţe potenţial nocive aflate în apă. Unii oameni consideră apa de la robinet bună de băut, alţii au încredere doar în cea îmbuteliată. Dar care este adevărul?

Din ce în ce mai multe voci susţin ca apa îmbuteliată contine urme de bacterii, substanţe chimice, fluor, perturbatori endocrini, cum ar fi BPA. De fapt, indiferent dacă procesul de filtrare este pur sau nu, unele dintre aceste chimicale nu sunt excluse din produs, din moment ce procesul de depozitare a apei în sticle de plastic PET (mai ales după ce au fost expuse la căldură în timpul transportului şi al depozitării) impregnează apa cu scurgeri de substanţe chimice de la materialul plastic.

Cât despre apa de la robinet, din pacate ţara noastră se situează în zona ţărilor în care aceasta nu este bună, conform infografic destinat turiştilor şi realizat de Agenţia de design NeoMan Studios. Pentru acest infografic, agenţia a folosit mai multe surse oficiale, printre care United States Centers for Disease Control and Prevention.

Cea mai sanatoasa solutie ar fi folosirea filtrelor de apa potabila, fie instalate la chiuvetă , fie apa de la dispenserele stradale water smart shop.

Water Smart Shop este un concept de vanzare a apei potabile cu gaz şi fară gaz. Altfel spus, un aparat tip automat de filtrare si racire a apei, precum si de producerea a apei carbogazoase.

Acest concept permite alimentarea cu apa a cetăţenilor într-un mod economic şi sigur. Apă de calitate la preţuri mici.

Întregul proces de filtrare este produs de o companie italiană specializată în proiectarea şi producerea de sisteme şi tehnologii pentru tratarea apei.

Tehnologia folosită la filtrarea apei este brevetată şi autorizata de Ministerul Sănătăţii din Italia. Filtrele elimină clorul, plumbul, paraziţii, poluanţii, gustul şi mirosul neplăcut, lasând să treacă mineralele bune pentru organism.

Toate dispozitivele de filtrare şi accesoriile produse sunt fiabile şi durabile şi au la bază studii ştiinţifice, inclusiv analize de laborator care certifică calitatea apei obţinute în urma procesului de filtrare. O atenţie deosebită este acordată procesului de cercetare şi actualizare, pentru a face produsele mai sigure şi mai eficiente.

Water smart shop este mai mult decât un magazin de apă, este o soluţie pentru oferirea unei ape bune pentru consum şi o afacere la cheie pentru cei care vor să investească într-un business profitabil şi de viitor.

Aflaţi mai multe pe site-ul nostru la secţiunea modele de business.

– See more at: http://westzebra.eu/retailhouse1/10-motive-sa-bem-apa/#sthash.q41PpJVR.dpuf