Răspunsuri potrivite la provocările…

Screen-Shot-2015-08-25-at-10.30.271
Andreea Lupea în Modern Buyer
16 iunie 2015
100#2
Targul Naţional 100% Românesc
7 august 2015

Răspunsuri potrivite la provocările…

20150709_153857

Răspunsuri potrivite la provocările lumii contemporane

Ritmul şi dinamismul dezvoltării viitoare depinde şi de un sistem educaţional performant. Pe langă cunoştinţele teoretice învăţate la scoală, interacţiunea directă cu profesioniştii din diferite sectoare de activitate devine foarte utilă, pentru toţi cei care se află la început de drum intr-o afacere.

Pornind de la acest deziderat ne-am gândit că ar fi momentul ca Retail House să participe la Vara IMM-urilor”, un eveniment care cuprinde: editţa a 5-a a Conferinţei „SOS: IMM-urile” şi a 2-a ediţie a workshop-urilor educaţionale: „Educaţie pentru mâine, Educaţie pentru Business”, ambele fiind dedicate antreprenorilor.

Noi credem că atât consultanţa cât şi outsourcing-ul de servicii specializate reprezintă o oportunitate extraordinară pentru companiile mici şi mijlocii care doresc să îşi optimizeze afacerea. Iata de ce Andreea Lupea va fi prezentă, alături de alţi invitaţi importanti, si va vorbi despre benefiicile acestor tipuri de servicii, in cadrul workshop-ului educaţional „Educaţie pentru mâine, Educaţie pentru Business”.
Costurile de consultanţă îi sperie, desigur, pe micii antreprenori, dar valoarea adăugată a acestor servicii poate fi evaluată foarte uşor prin rezultatele pe care le generează: creşterea vânzărilor, eficientizare de costuri, îmbunătăţirea performanţelor echipei, dezvoltarea modelului de business cu toate elementele componente etc.

Vă asteptăm aşadar, alături de noi, la acest eveniment de impact unde toti cei interesaţi pot afla multe lucruri despre noile tendinţe sau strategii eficiente de business, managementul performanţei, formule pentru finanţări, instrumente de cunoaştere a clientului de business, oportunitatea serviciilor de outsourcing, accesare fondurilor europene, cele mai bune căi de recrutare personal calificat, talentat şi dedicat, accesarea serviciilor de consultanţă.